Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2009 14:35 - Клиноптилолит
Автор: maritta Категория: Други   
Прочетен: 7655 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.06.2009 14:43



image

Детоксикация на организма с клиноптилолит - менерал от Родопите

Клиноптилолитът е представител на група минерали, наречени зеолити. Заради граничещите с вълшебство качества, в научните среди той е определен за минерал на 20-ти век. Най-качественият клиноптилолит се намира в България и като такъв е известен в цял свят. На микроскопско ниво минералът формира скелет със структура, наподобяваща пчелна пита. Тази структура му осигурява електрично реактивна повърхност от над 450 кв.м. на грам.Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност зеолитът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Безкрайно благодатна тема за учените е да изследват защо водата, обработена с клиноптелолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Жителите на Източните Родопи употребяват йонизирана с клиноптилолит вода и не познават болести като язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система. И още нещо – никой от тях не е чувал за инфаркт или инсулт.   Лечебни свойства: Вода, йонизирана с клиноптилолит, оказва мощно лечебно въздействие върху организма. Тя изхвърля отровите, приети чрез храната и регулира обмяната на веществата. Има силен стимулиращ ефект върху сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната система. Влияе благоприятно при нервни безпокойства, безсъние, напрегнатост, язви, гастрити, колити. Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки, нормализира кръвното налягане. Единственият минерал, който помага при обилно изпотяване, предизвикано от нервни проблеми: 150 г клиноптилолитова вода се смесва с 50 г ябълков оцет или лимонов сок и сместта се пие минимум три пъти дневно преди ядене леко затоплена.   УПОТРЕБА: Пакетчето се изсипва в 5 литра нехлорира навода. След 8 часа тя е готова за пиене. Денят се започва с чаша вода, изпита на гладно. След това се поема толкова, колкото човек желае - колкото повече, толкова по- добре. Когато водата започне да свършва, съдът се напълва отново. След 3 месеца минералът трябва да се замени с нов. Съдържание: силициев диоксид, натрий, калий, калций, алуминий, вода Тегло: 90 гр. +5%  
ВНИМАНИЕ: Използваният за лечебни цели клиноптилолит трябва да отговаря на определени условия: чистота, процентно съдържание, термообработка и др.
Водата се пие по всяко време на деня. Няма противопоказания, възрастови ограничения, нито странични явления при нейната употреба. През първите няколко дни след започване на терапията е възможно да подейства диуретично. При наличието на замърсявания в бъбреците и жлъчката може да се появят болки в тази област, които скоро отзвучават.
Клиноптилолитова вода може да се пие неограничено време.
 


Тагове:   минерал,


Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: maritta
Категория: Други
Прочетен: 17829
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930